• Kisvállalkozók és a tiszta verseny.
      
  Kedves Tanácsadók! Egerben találkoztam Önökkel, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén tartott "Profitszerző reklámozás jogszerűen" c. előadásukon. Azért írok most Önöknek, mert szeretném visszajelezni, hogy az előadáson elhangzott információk nagyon hasznosak egy induló vállalkozás számára. Kiemelném a reklámtevékenységgel kapcsolatos tanácsokat illetve a webshop-okról szóló tájékoztatást. Köszönöm a lehetőséget!
  K. Éva (vállalkozó)
 • Gratulálok a munkájukhoz!
      
  Tisztelt Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózat! Szeretném elismerésem kifejezni munkájuk iránt, és megköszönni munkatársuk kimerítő és kielégítő javaslatát, amelyet egy közüzemi szolgáltatóval szembeni problémámmal kapcsolatban adott. Az igazat megvallva, gazdasági szakemberként nem tudtam helyén kezelni a kialakult problémát. Az iroda jogi nézőpontja biztonságot (így bátran fel tudtam lépni a szolgáltatóval szemben) és önbizalmat adott hogy nem vagyok kiszolgáltatva a nagy cégnek. Utólag elmondható, hogy szerencsésen el is értem amit szerettem volna. Nem gondoltam, hogy ilyen hatékonyan és szakszerűen dolgozik a szervezet, gratulálok.
  Dr. B. József (gazdasági vezető)
 • A GVTI fogyasztóvédők több alkalommal segítettek az Édesanyámat ostromló termékbemutatósokkal szembeni igényérvényesítésben
      
  A debreceni tanácsadó irodát fél évvel ezelőtt kerestem fel, az Édesanyámat ostromló házaló kereskedők miatt, akik kihasználták azt hogy idős, és már nem mindig tudja elolvasni a szerződések apró betűs részeit. Több mint 50 levelünket nézték át az iroda szakemberei, a legtöbb szolgáltatónak szakszerű panaszlevél írásával segítettek, 5 esetben pedig több tízezer forintot is megtakarítottak nekünk utánajárva a jogszabályoknak. Köszönöm a munkájukat, csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat.
  H. Ágnes (fogyasztó)
 • Merjen kérdezni!
      
  A személyes kapcsolatokat, találkozásokat mindennél fontosabbnak tartom. Hiszek abban, hogy egy-egy útbaigazítás a jog összetett kérdéseiben egy-egy lépést jelent a tiszta verseny felé. Ezért biztatok mindenkit: merjen kérdezni, jöjjön be irodáinkba, hogy díjmentesen segíthessünk irányt mutatni.
  Gyarmati Anett (kommunikációs szakértő, szóvivő, FOME)
 • Profizmusra törekszünk.
      
  A szolgáltatásunk professzionális kialakításával arra törekszünk, hogy tanácsadó irodáinkban, rendezvényeinken és kampányaink által segítsük a fogyasztói kultúra terjedését  és a hozzánk betérők panaszainak hatékony és gyors rendezését. Célunk a versenykultúra és a tudatos fogyasztói döntéshozatal kultúrájának fejlesztése.
  dr. Hajnal Zsolt (FOME elnök, GVTI szakmai vezető)
 • Forduljanak hozzám bizalommal.
      
  A GVTI egri irodájának vezetőjeként célom az ügyfélbarát ügyintézés, a fogyasztók teljes körű informálása, panaszaiknak gyors és szakszerű megoldása, versenyjogi ismereteinek növelése. Fontosnak tartom a vásárlói tudatosság erősítését. Tájékoztatást nyújtok a gazdasági versennyel, a versenyjoggal, valamint a versenyjogi fogyasztóvédelemmel összefüggésben. Legyen az a fogyasztót megtévesztő reklám, vagy jogsértő összehasonlító reklám, tisztességtelenül befolyásolt üzleti döntés vagy kereskedelmi gyakorlat. Forduljanak Hozzám bizalommal! A folyamatosan tartott versenyjogi, fogyasztóvédelmi képzéseken szerzett megbízható tudással, gyors, precíz és díjmentes ügyintézéssel várom a fogyasztókat.
  dr. Nagy Péter (GVTI irodavezető, Eger)