12698979_1263551190327570_1442765020_o

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) egy 2003-ban alapított szervezet, melynek célja a fogyasztók jogi védelme és az ehhez kapcsolódó tevékenységek támogatása. Az Egyesület a Gazdasági Versenyhivatal megbízásából és vele együttműködésben dolgozó győri Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodájába keres heti 8-12 órában

TANÁCSADÓT.

A GVTI tanácsadók feladata, a versenypolitika, a versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal és védelme kérdéseivel kapcsolatba kerülő szervezetek és személyek (fogyasztók) tájékozottságának, versenyjogi ismereteinek és fogyasztói tudatosságának növelése, panaszlevelek megírása, beadványok elkészítése, fogyasztóvédelmi problémák feltárása sajtó munkatársak számára, évente 3 szakmai rendezvény megszervezése, ennek keretében előadás tartása.

Elvárások:

– felsőfokú jogi végzettség

– fogyasztóvédelem területén szerzett legalább 1 éves szakmai gyakorlat

– önálló munkavégzés

Előny:

– versenyjogi ismeretek

– ügyfélszolgálaton végzett tanácsadásban szerzett gyakorlat

Amit kínálunk:

– szakmai háttértámogatás

– folyamatos fejlődési lehetőség

Feladatok:

– tanácsadás általános fogyasztóvédelmi és versenyjogi kérdésekben

– szakmai anyagok összeállítása

– együttműködő partnerek felkutatása

– évente 3 szakmai rendezvény megszervezése, ennek keretében előadás tartása

A tanácsadók az irodában a hét minden munkanapján napi 4 órában várják a megkereséseket. Az irodában jelenleg két tanácsadó dolgozik, akik mellé keresünk 3.-dik személyt, aki megbízási jogviszonyban heti 8-12 órában fogja ellátni tevékenységét. A tanácsadó szolgáltatást, a győri csapat előre meghatározott munkarendben végzi, az irodavezetővel történő egyeztetésnek megfelelően.

A tanácsadói munka ügyvédi tevékenység mellett is végezhető.

Munkavégzés helye:

Győr

Munkavégzés kezdete:

2017. július

Jelentkezés módja:

Ha úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál velünk, akkor küldd el önéletrajzod az info@fogyasztovedok.hu e-mail címre, 2017. június 15-ig.

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

logo-footer

MARADJON KAPCSOLATBAN: