Tanácsadó iroda

A tanácsom, hogy olvass mindig jó cikkeket!

Jade mosószer dm a színes ruhák tisztításához

Jade mosószer dm

Jade mosószer dm a színes ruhák tisztításához

A stílusos megjelenés a legtöbb ember számára fontos, de azért van ezen kívül egy másik feltétel, aminek érdemes megfelelni, mégpedig az ápoltság és tisztaság. A mindennapi tevékenységek során általában a viselt holmik könnyen koszolódnak.

Ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy egyszeri alkalom után már cserélni kell a ruhaneműt, de néhány napot követően a higiéniai szempontokat figyelembe véve jó, ha előkerül a Jade mosószer dm. A munkás öltözetek fokozottan vannak kitéve a szennyeződések hatásának, így a tisztítás során törekedni kell arra, hogy aminél eredményesebben történjen. A minőség mellett azonban a mennyiség sem mellékes, hiszen, ha nagy a család, akkor a mosógép elég sokat dolgozik. A Jade mosószer dm 4000 ml-es kiszerelése megfelel 60 adag színes ruhanemű kitisztításához.

Tökéletesen alkalmazható a legtöbb textíliára, kivéve selyem és gyapjú anyagokhoz. Fontos, hogy a holmik legyenek minél jobban különválogatva a Jade mosószer dm használata előtt. A szövetek mellett, a világos és sötét színek külön adagokba kerüljenek be a gépbe. A készítmény kíméletesen, de mégis mélyrehatóan távolítja el még a makacs foltokat is.

Használata előtt érdemes elolvasni a pontos tájékozatót. Legyen elzárva tartva, gyerekektől, háziállatoktól távol. Szembe kerülés esetén bő vízzel történjen meg a kimosása és mielőbb forduljunk orvoshoz a későbbi mellékhatások megelőzése érdekében. A Jade mosószer dm egyedi kiszereléséből adódóan hosszabb távon szolgálja ki az igényeket, még nagy családoknál is. Ha rendszeresen kell a ruhaneműket tisztítani, akkor ne érjük be kevesebbel, mint a kimagasló minőséggel.