Tanácsadó iroda

A tanácsom, hogy olvass mindig jó cikkeket!

Orvosolható egyszerűen, ha beázik a tető

beázik a tető

Orvosolható egyszerűen, ha beázik a tető

Hamarosan ismét beköszönt a téli időszak, ami elég sok kellemetlenséget is rejthet magában. Mivel olyankor odakint többnyire hideg van és elég hamar sötétedik, nem meglepő, hogy a legtöbben be húzódnak a kellemesen meleg szobába és ott igyekeznek eltölteni az idejük nagyobbik részét. Ha tehát valami probléma merülne fel a lakás körül, például beázik a tető, akkor az gyorsan észrevehetővé válik. Ha kialakult a probléma, akkor mielőbb érdemes cselekedni, mert különben a helyzet fokozódhat már rövid távon is. Néha csak egy cserép kimozdulása van a háttérben, de előfordulhat, hogy ennél súlyosabb a gond, amit ha nem kezelünk, akkor a fal teljes elázása követhet. Amikor tehát beázik a tető mindig legyen megtalálva a konkrét hely.

Egy elrepedt cserép alá többnyire kevés, ha egy lábas vagy lavór lesz téve, hogy oda csepegjen a víz. Azt mielőbb cserélni szükséges, vagy valamilyen formában javítani. Ha például valamilyen illesztés mentén van szivárgás, amilyen lehet a tetőtéri ablak széle, akkor bizony komoly probléma merül fel. A speciális Sika® MultiSeal szigetelőszalag gyors segítséget kínál. A bitumenes, öntapadó és rendkívül erős termék olyan szigetelést nyújt, ami kizárja a nedvesség bejutását.

Amikor tehát egyedi helyen beázik a tető, akkor itt van a megoldás, amivel alkalmi, vagy akár végleges megoldást lehet elérni. Nem véletlen, hogy a profi szakemberek mellett az ezermesterek körében is keresett a szigetelőszalag. Ne feledjük, hogy ha beázik a tető, akkor van gyors segítség, amivel jóformán bárki elboldogul és a végeredmény kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük